čtvrtek 20. prosince 2012

Muž se potřebuje od ženy vzdálit, aby se mohl opět přiblížit

Všimli jste si , že se Vám poslední dobou Váš partner vyhýbá? Na otázky buď neodpovídá vůbec, nebo jen úsečně odsekává? Nemá zájem trávit s Vámi svůj volný čas a v posteli se otočí na druhou stranu od Vás?

Především nehledejte v každém odtažení partnera od Vás hned chybu v sobě či nevěru.
Tedy pokud toto odcizení netrvá už několik měsíců. Jestliže je to u Vás záležitost několikadenní, není důvod se znepokojovat.

Většinou je to tak, že má starosti, kterými Vás nechce zatěžovat. Nebo potřebuje být chvíli jen sám se sebou, aby si urovnal myšlenky. Chlap se jednou za čas musí od své partnerky vzdálit. Být nerušen. Mít prostor jen sám pro sebe a na své myšlenky. Nejlépe mu je takto doma třeba u sledování televize, či při provozování jeho oblíbené činnosti. Jiný potřebuje vyrazit do přírody. Další se nejlépe odreaguje mezi kamarády v hospůdce.

Všechny tyto aktivity bez partnerky mají za cíl jen jediné - načerpat energii, vyřešit problém a především získat velkou touhu přiskočit zpátky ke své partnerce. Takovéto mužské chování přirovnal John Gray, autor populární knížky Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše ke gumovým šlím. Čím více šle natáhnete, tím rychleji se vrátí do původního stavu.

Takže milé dámy, přestaňte se při každém sebemenším odcizení loudit do partnerovy přízně. Vyzvídat, co se děje, co se stalo. Pokud nemá chlap na mluvení náladu, nechte jej být. Nechoďte za ním. Dopřejte mu dostatek času, on se Vám vrátí.

A vy si zatím můžete zajít s kamarádkami na sklenku vína, zajít do kina či věnovat čas sama sobě. Uvidíte, že i Váš muž ocení, že dostal prostor. Odměnou za Vaši trpělivost bude spokojený muž.

Žádné komentáře:

Okomentovat