středa 2. ledna 2013

Dlouhodobý vztah dusí vášeň

Dlouhodobý vztah je zabijákem vášně, ze vztahu se postupně vytrácí sexuální přitažlivost a sponntálnost. Také jste již slyšeli tyto věty? 

Problém s vyhasnutím vášně ve vztahu nebude v délce jeho trvání, ale spíše v chování partnerů. Pokud si budete partnera všímat stejně jako na začátku vztahu, Váš intimní život nemůže nikdy vyhasnout. Vztah je tvrdá dřina a myslet si, že proto, aby vše fungovalo nemusím hnout ani prstem je mylná představa. Partnerský vztah ve kterém budou oba spokojeni stojí na několika důležitých pilířích.

  • DůVĚRA
  • RESPEKT
  • OBDIV
  • TĚLESNÁ PŘITAŽLIVOST
  • INTELEKTUÁLNÍ POROZUMNĚNÍ
Starejte se o tyto pilíře a Váš vztah může vzkvétat.

Souhlasíte s tímto tvrzením? Jak jste na tom se svým milostným životem Vy? Budeme rádi za Vaše názory a zkušenosti. 

3 komentáře:

  1. Jsem se svým partnerem 4 roky a klape nám to jako na začátku. Jen to již neděláme každý den. To je pravda :-) Kvantitu nahradila kvalita a vychutnávání si tělesné blízkosti. V těhotenství jsem na sex úplně ztratila chuť, měla jsem strach, že to již nikdy nebude jako předtím. Dnes má dcera 7 měsíců a moje touha se naštěstí vrátila. Pravdou je, že náš vztah je stále moc hluboký a jsme si velmi blízcí.

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem v desetiletém manželství, kde sex začal haprovat už když jsem spolu chodili. Nepřikládala jsem tomu význam. S tím jak upadal náš sexuální život, upadalo i naše manželství. Nebo to bylo naopak. Nefungovalo ani jedno. Můj chlap nebyl ve vztahu chlapem, vše bylo na mě. Jemu bylo všechno jedno, neměl zájem se mnou trávit čas, neměl chuť se mnou něco sdílet. Trvalo mi deset let, než jsem se od něj rozhodla odejít. Rozvod a porozvodová doba bylo peklem, ale dnes jsem šťastná ve vztahu, který klape po všech stránkách.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Karlo,
    podle mě je zabiják vztahu-stavět dům-stavěli jsme ho 1 a půl roku a řeknu ti byla to hrůza-manžel jezdí na služebky a ze služebky šel okamžitě na stavbu a celý ten čas neměl den volna, aby se vše stihlo do letošních Vánoc a povedlo se díky bohu!!!Bylo to hrozně těžké na psychiku a odst jsem si i poplakala ale drželi jsme se pevně a mě hlavně pomáhalo to že jsem věděla jak nás miluje i bez toho aby mě stále objímal a líbal-jsme spolu už 12let a člověk si na ledas co zvykne ale na tohle se nedalo zvyknout a ani se připravit!!!Radím holkám které jsou zrovna v tomto stavu ať stále stojí při svém muži a raději se vyplakají někde v koutě -za prvé stejně jim to nepomůže (brečet muži na rameni)mají toho v tu chvíli hrozně moc a tak si to neuvědomují a za druhé dělají to pro rodinu né jen pro sebe-holky držte se a líbám vás za ty chlapy :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: pa Kornel

    OdpovědětVymazat