čtvrtek 9. října 2014

Tajemství dlouhodobě šťastného vztahu? 7 pravidel

Na  téma Tajemství dlouhodobě šťastného vztahu byly napsán stovky knih. Na internetu se to jen hemží zaručenými radami, kterak mít spokojené partnerství, zdravý vztah. Při tom Vám stačí tak málo. Stačí Vám znát a dodržovat sedm prověřených  pravidel a úspěch máte zaručen. Předpokladem, aby  tajemství dlouhodobě šťastného vztahu fungovalo je, že máte vedle sebe správného partnera.

Tajemství č. 1 NE-VYČÍTAT  

Především ženy si odpustí na muže štěkat, vytýkat malichernosti

Tajemství č. 2 NE-VRACET SE KE STARÝM HŘÍCHůM

Především v hádkách dávat pozor na to, abychom nevytahovali kostlivce ze skříně.

Tajemství č. 3 ANO-VSTŘÍCNOST
Vycházet svému partnerovi vstříc ne proto, že musím, ale proto, že chci. Ruku v ruce se vstřícností jde vděčnost. Pokud ji budeme svému partnerovi vyjadřovat pokaždé, pokud pro nás něco udělá, nic tím nepokazíme. Ba právě naopak.

Tajemství č. 4 ANO-TOLERANCE
Věřte, že tolerovat partnerovi koníčky, kamarády a rodinu se Vám vždycky vyplatí. Kdo se necítí být pod tlakem, nepotřebuje ze vztahu utíkat. 

Tajemství č. 5 ANO-HUMOR
Se společným smyslem pro humor jde všechno lépe. Život není boj, ve vztahu nemáme bojovat o přežití. Ve vztahu se máme cítit dobře. Cítit dobře se budeme tehdy, pokud budeme nad věcí.

Tajemství č. 6 ANO-ČASTÉ DOTEKY
Pokud jsme ve vztahu spokojení, proč nedat partnerovi najevo, že je nás s ním dobře? Láskyplných vyznání není nikdy dost. Někdy potěší drobný dárek, kytička. Vždy potěší  pusa či letmý dotyk, pohlazení od milovaného.

Tajemství č. 7 ANO-OBDIV
Především ženy by měli neustále své muže obdivovat a vyjadřovat jim tak svou náklonost. Nic nepotěší muže více, než když je pro svou vyvolenou chrabrým hrdinou.

1 komentář:

  1. Jojo,todleto funguje.ještě bych možná dodala kvalitní a častý sex;-)

    OdpovědětVymazat